Referat från tävlingen
Referat från gårdagens SM-tävling...
Resultat SM / Motion 2012
Resultat och sträcktider från dagens tävling...
Intervju med tävlingsledningen
Senaste inför tävlingen på lördag......

Nyhetsbrev:
Epost:
   WEBBMAIL | ADMIN

Vad är multisport?
Multisport är stimulerande och rolig tränings-, tävlingsform och precis som det låter är multisport en kombination av flera discipliner till en och samma sport. Ofta handlar det om rena konditionsidrotter så som löpning, paddling, orientering, mountainbike, in-lines, längdskidor o.s.v. som används på tävlingarnas olika etapper vilka genomförs i en följd.

Banans olika etapper går ofta genom spektakulär natur med navigeringsmomentet som stor utmaning, över bergskedjor eller korsandes länder från kust till kust med fantastiska vyer som belöning. En tävling kan lika väl arrangeras inne i städer och kan pågå från ett par timmar upp till en hel vecka non-stop. Ofta tävlar man i lag men även solo klasser har under de senaste åren vuxit fram.

Kristinehamn Adventure Race är en renodlad multisporttävling av det kortare slaget för lag och solo. Momenten är paddling, mountainbike och löpning med inslag av lätt orientering i samtliga moment. Det finns tre banor med olika längd för att tävlingen ska passa alla deltagare allt från de yngsta och minst erfarna till elit. Alla klarar efter ett par månaders träning att genomföra vår tävling. Kan du jogga en timme, cykla en timme och paddla en timme och kommer ihåg orienteringskunskaperna från grundskolan så kommer du att ta dig i mål.

Kristinehamn Multisport
Kristinehamn Multisport är en ideell idrottsförening som bildades den 2004 i Kristinehamn med ambitionen att sprida kunskap om vår idrott och på ett enkelt sätt låta intresserade träffas, träna, tävla och utbyta erfarenheter.

Vi arrangerar varje är en mängd aktiviteter så som träningar, resor, klubbkvällar, utbildningar och tävlingar inom multisportens olika discipliner. Som klubbmedlem riskerar du inte att missa någon av de spännande aktiviteter som arrangeras.

För att vara med i vår förening behöver du inga som helst förkunskaper eller erfarenheter du kan vara nybörjare eller elitmotionär, ung eller gammal, kille eller tjej och bo vart som helst i Sverige. Alla är varmt välkomna!

För mer information, kontakta klubben via e-post på info@adventurerace.se


Besök gärna klubbens hemsida:

www.kristinehamnmultisport.se

Tävlingssponsorer           SaSamarbetspartner Arrangör